Boil Compost Serv Srl

BOIL COMPOST SERV S.R.L. intentioneaza sa devina prima societate de pe piata de colectare deseuri nepericuloase care sa detina un sistem reactor de compostare a deseurilor biodegradabile.

Misiunea societatii a suferit modificari in timp, odata cu dezvoltarea activitatii, conform pietei de reciclare, astfel ca in momentul de fata BOIL COMPOST SERV S.R.L. doreste sa contribuie activ la crearea conditiilor pentru dezvoltarea durabila prin protectia mediului inconjurator si a sanatatii umane, prin identificarea de metode de reutilizare a deseurilor ce nu pot fi valorificate.

Societatea BOIL COMPOST S.R.L. crede in responsabilitate si dezvoltare durabila, incurajeaza inovatia, spiritul civic, implicarea in comunitate, ca principalele valori care sa ghideze activitatea intreprinsa.

Obiectivele societatii adreseaza doua componente principale:

  1. Adresarea potentialului nevalorificat corespunzator la nivel local si regional in ceea ce priveste colectarea selectiva si reciclarea deseurilor. 
  2. Generarea de locuri de munca pentru persoanele din categorii defavorizate, sprijinind integrarea acestora pe piata muncii.
  3. Dezvoltarea unor metode inovative de transformare a deseurilor ce nu pot fi reciclate, in combustibil pentru incalzire sau in alte scopuri benefice mediului inconjurator si sanatatii umane.

Obiectivul general urmarit de proiect este dezvoltarea potentialului de tratare a deseurilor organice si modernizarea infrastructurii de colectare deseuri nepericuloase a S.C. BOIL COMPOST S.R.L., prin metode inovative, ducand la cresterea productivitatii si consolidarea pozitiei firmei pe piata, punand pe primul plan protejarea mediului inconjurator si o dezvoltare durabila sustenabila.

Investiții de 210.216 lei prin FONDUL SOCIAL EUROPEAN Programul Operaţional Capital Uman 2014-2020  Axa Prioritară 3: „ Locuri de munca pentru toți” Obiectivul specific 3.7: „Creșterea ocupării prin susținerea întreprinderilor cu profil nonagricol din zona urbană; Titlul proiectului: „Dezvoltare Antreprenoriala Durabila in Regiunea Sud Muntenia” Contract: POCU/82/3/7/105801

Contact Paliga Andreea Roxana 0742999931