Sunați-ne: 0737 412 840
service

Interventii rapide in cazul poluarilor accidentale

Răspuns la scurgeri de urgență Aflați mai multe despre soluțiile noastre de răspuns la deversare în caz de urgență care vă pot ajuta organizația, industria sau instalația să funcționeze în condiții de siguranță.

Agenția oferă o serie de servicii pentru a ajuta statele de coastă din Europa să răspundă rapid, eficient și eficient la incidentele de poluare marină petrolieră sau chimică din nave și instalații de petrol și gaze.

Serviciile oferite de agenție pot fi descrise ca o „cutie de instrumente” din care statul solicitant poate alege și alege cele mai potrivite mijloace de răspuns. Prin aceste servicii, EMSA își propune să completeze și să completeze resursele de răspuns existente la nivel național și regional.

Agenția susține disponibilitatea operațională a acestor servicii, prin exerciții și exerciții dedicate, și își organizează mobilizarea rapidă la solicitare.

Odată activate, serviciile relevante sunt operate sub controlul și responsabilitatea părții solicitante.

Serviciile sunt disponibile la cererea statelor membre ale UE, a țărilor AELS / SEE și a țărilor vecine care împart un bazin marin regional cu UE.